Blijvend slanker, gespierder en fitter

DE MORTEL – Binnen drie maanden blijvend slanker, gespierder en fitter worden. En er daardoor beter uitzien als je op het strand ligt. Fit Voorop bewijst dat het kan. Fit Voorp is het Health Coachingsbedrijf van Thierry van Melis. De 22-jarige Gemertenaar coacht onder andere topmodel Nicky Opheij.

Als personal trainer begeleidt Van Melis mensen die voor een resultaat willen gaan. Zijn aanpak is no-nonsense: We gaan terug naar de basis en dat betekent hard trainen en goed eten. De energiebalans, wat er aan caloriƫn ingaat en wat je daadwerkelijk aan caloriƫn nodig hebt, moet op orde zijn. Als je jezelf daarvan bewust bent, dan is het eigenlijk heel makkelijk bij te houden. Kortom motivatie door educatie. Ik leg mensen geen dieet op, maar leer ze een lifesyle aan Dat levert blijvend resultaat op. Ik leid ze op zodat ze zichzelf kunnen coachen.

Fit Voorop beschikt over een eigen PT Studio aan de Zandstraat in Gemert (naast Bloemisterij t Bluumke). Als je vanuit een reguliere sportschool werkt, dan kun je niet de volledige aandacht aan het individu geven. Bijvoorbeeld omdat andere mensen je aanklampen of omdat toestellen bezet zijn. Hier is dat wel het geval en is de privacy gegarandeerd.

Fit Voorop houdt op zondag 6 november een Open Dag in de Fit Voorop PT Studio. Als je tussen 12.00 en 16.00 uur een kijkje neemt en je gegevens achterlaat, dan krijg je een gratis vetmeting aangeboden. Wie zichzelf in deze novembermaand inschrijft, ontvangt daarnaast 20 procent korting op het hele traject.

Fit Voorop. Thierry van Melis. Zandstraat 29 5425 VA De Mortel. E-mail: Info@fitvoorop.nl. Website: www.fitvoorop.nl. Tel: 06-31395280.

Foto's:


0