29 november 2016

Openbare dorpsvergadering Milheeze

MILHEEZE – Stichting Dorpsoverleg Milheeze belegt weer een openbare dorpsvergadering. Tijdens deze vergadering, die op maandag 12 december vanaf 20.00 uur plaatsvindt in De Schans, komen onderstaande onderwerpen aan bod.

Presentatie Website-Dorpsagenda door Toinne van Heuven. Alle verenigingen, organisaties en Stichtingen kunnen vrij hun activiteiten plaatsen op; agenda.dorpsoverlegmilheeze.nl.De dag voorafgaande wordt de activiteit automatisch geplaatst op facebook. En alle inwoners van Milheeze kunnen d.m.v. hun e-mailadres elke maand een volledig overzicht hiervan gewoon gratis thuisbezorgd krijgen.

Overige programma: Presentatie energiecollectief door Dré van de Nieuwenhof. Vanuit de gemeente Gemert- Bakel zal wethouder Miranda de Ruiter aanwezig zijn. Mw. De Ruiter zal ingaan op en een toelichting geeft op een door het Dorpsoverleg voorgenomen gezamenlijk energiecollectief voor meer dan 600 huishoudens in Milheeze, Bakel en De Rips. Bomenbeleid. Planning ontwikkeling en woningbouw leegstaande leslokalen. Presentatie door Ad Rijnen. Wijkagent Bakel-Milheeze-De Rips. Ruud Boereboom, beambte Gemert-Bakel. De heer Boereboom gaat een toelichting geven inzake het hondenbeleid van de gemeente Gemert-Bakel. Speelvoorzieningen. Toelichting door Harry Verhoeven. De stand van zaken rond de kinder-speelterreintjes, aanpassingen en ontwikkelingen hierover.
– Wisseling Bestuursleden. Deze avond wordt afscheid genomen van Dré van de Nieuwenhof en Harry Verhoeven.

Het zijn genoeg onderwerpen om er een interessante avond van te maken. Doprsoverleg Milheeze nodigt dan ook alle inwoners van Milheeze en geïnteresseerden uit om bij deze vergadering aanwezig te zijn.

Foto's:


0