Twee nieuwe bedrijven op Smartpark Gemert

GEMERT – Twee bedrijven gaan zich vestigen op Smartpark Gemert. Unique Buitenleven en Sameg hebben grond aangekocht op het bedrijventerrein.

Het eerste bedrijf is gespecialiseerd in eiken bijgebouwen, die op ambachtelijke wijze gemaakt worden. Op kavel 100 gaat zij nieuwbouw realiseren die naar verwachting medio 2017 klaar moet zijn.  Sameg houdt zich vooral bezig met installatietechniek voor de agrarische sector, zoals voer-, transport- of menginstallaties. Zij starten binnenkort met de bouw van hun bedrijfspand.

Met het startschot voor bedrijventerrein Smartpark is de samenwerking tussen de grondeigenaren gemeente Gemert-Bakel, Unigoed, Kingspan Unidek en BL huisvesting concreet geworden. Op Smartpark Gemert is 20 hectare aan kavels beschikbaar voor bedrijfshuisvesting of herontwikkeling van bestaande bouw. Een verkoopmanager houdt zich bezig met de contacten met ondernemers die overwegen zich op Smartpark Gemert te vestigen. De ontwikkeling van Smartpark Gemert geeft een impuls aan de economische bedrijvigheid, werkgelegenheid en leefbaarheid in Gemert-Bakel. Kijk voor meer informatie op www.smartparkgemert.nl