13 februari 2017

Kilometervreettocht Scouting Gemert

GEMERT – Scouting Willibrordus Gemert organiseert haar jaarlijkse sponsorloop, de kilometervreettocht. Op zondag 2 april lopen alle scoutingleden een wandeltocht van 10, 20 of 25 kilometer. Vooraf gaan de leden op zoek naar sponsors. De bijdrage die wordt opgehaald komt volledig ten gunste van de kinderen. Met dit geld kunnen de jeugdgroepen extra activiteiten uitvoeren.

Evenals vorig jaar kunnen ook dit jaar niet-scoutingleden meelopen met deze wandeltocht. Inschrijven kan op de dag zelf bij de blokhut aan de Hoef 22 in Gemert. Hier is ook het vertrek. Er zijn routes van 5, 10, 20 en 25 kilometer. Een gedeelte van de route loopt door de kom, maar een groot gedeelte van de langere routes gaat ook door het prachtige buitengebied van onze gemeente. De tocht van 5 kilometer is speciaal voor jonge kinderen. Het inschrijfgeld bedraagt € 3,50. Jongeren onder de 18 jaar moeten met begeleiding van een volwassenen lopen.
Meer informatie over deze wandeltocht is te zijner tijd in deze krant te vinden en komt op de site van scouting Gemert.

Foto's:


0