Weg uit de Peel komt naar Gemert-Bakel

GEMERT-BAKEL – Weg uit de Peel komt naar Gemert-Bakel. Het bekende boek van oud-Bakelnaar Jacques Vriens herleeft als rondreizend toneelstuk. Samen met zijn zoon Casper (techniek) en Gemertenaar Bas Leenders (productie) heeft Vriens vandaag het officiële startsein voor het ambiteuze project gegeven: “We willen de Peelbewoners met elkaar verbinden en bewust en trots maken op waar ze vandaan komen.”

De voorlopige premièredatum van Weg uit de Peel is 19 mei 2018. De laatste reeks voorstellingen staat gepland in de periode 19 tot en met 23 september. Er reist ook een expositie mee over de geschiedenis van De Peel. Wie in de voorstelling mee wil spelen kan zich op weguitdepeel.nl aanmelden voor de audities. Die vinden op 17 en 18 juni plaats in het auditorium van Business Center Gemert.

Lees het uitgebreide interview met de drie initiatiefnemers in het Gemerts Nieuwsblad Midweek van dinsdag 21 maart 2017.

 

Foto's:


W