06 juni 2017

Buitenspeeldag in De Wieken

GEMERT – Op woensdag 14 juni wordt de Nationale Buitenspeeldag georganiseerd, een initiatief van Jantje Beton/NUSO. In praktisch alle gemeenten in Nederland worden voor de kinderen extra activiteiten georganiseerd. Buiten spelen is immers goed voor de lichamelijke en sociale ontwikkeling van kinderen.

Ook speeltuin De Wieken in Gemert doet mee aan de Nationale Buitenspeeldag. De speeltuin is deze middags open van 13.00 tot 17.00 uur en gratis toegankelijk voor de kinderen en hun (groot-)ouders. Iedereen kan dan volop genieten van de aanwezige speeltoestellen. Ook kunnen de kinderen die middag van 14.00 tot 16.00 uur uur aan extra spelletjes meedoen. Er worden extra vrijwilligers ingezet om de kinderen te helpen en om af en toe met een verrassing rond te gaan. Voor de (groot-)ouders is er deze middag gratis koffie of thee. Alle kinderen kunnen iets winnen als hun spelletjeskaart helemaal vol is. Ook is er een prijs uit de grabbelton. Het zou fantastisch zijn als het mooi weer is en er -net als voorgaande jaren- op deze dag veel kinderen met hun begeleiders naar speeltuin De Wieken, Valeriusstraat 135 in Gemert, komen.

Foto's:


0