Volendam van het Zuiden

GEMERT – Het succesvolle duo Laura van den Elzen en Mark Hoffmann zal op 18 juni ook aanwezig zijn op Volendam van het Zuiden in het Boerenbondsmuseum in Gemert.

Mark Hoffmann werd vierde in Deutschland Sucht Den Superstar. Helaas werd hij in de eindronde uitgeschakeld door de Gemertse zangers Laura van den Elzen. Mark is 20 jaar en geboren in Hamburg. Zijn vader is Duits en zijn moeder is Chinees. Mark speelt prachtig piano en zijn specialiteiten zijn de ballade en natuurlijk zijn entertainment. Op 18 juni is Mark in het Boerenbondsmuseum te zien naast Dennie Christian en vele andere artiesten. Wellicht zingt hij ook een aantal duetten met Laura van den Elzen.
Na haar geweldige avontuur vorig jaar in Duitsland en haar tour door Europa, schitterde Laura een aantal weken terug nog in Deurne samen met O’G3NE en Romy Monteiro. Dit jaar staat voor Laura weer een grote tour gepland door Europa met haar band uit Denemarken. Ze speelt op grote country festivals, maar ook op grote stads- en dorpsfeesten. Meestal staat ze geprogrammeerd als de hoofdact. In Nederland is Laura samen met Mark en de band ook te zien op onder andere Share a Perfect Day, het grote Country Festival in Oirschot en het festival Boecult in Boekel.
Maar dus ook op 18 juni weer in haar eigen Gemert tijdens Volendam van het Zuiden. In het altijd gezellige Boerenbondsmuseum zal Laura weer een aantal country- en rocksongs ten gehore brengen. Ook zal Laura een aantal duetten zingen met Mark. Het duet met Mark is zeer succesvol ontvangen in Duitsland. Deze week bereikte ze meer dan één miljoen views met het nummer ‘Ich Sterb fur Dich’. En begin dit jaar stonden Laura en Mark samen in vier uitverkochte stadions van het Vierschanzentournee. In ieder stadion zaten 25.000 mensen. Laura en Mark verzorgden de officiële titelsong voor dit evenement met het nummer ‘Wenn es Brennt’.
Volendam van het Zuiden vindt op 18 juni plaats in Gemert in het altijd gezellige Boerenbondsmuseum, met ook nog de prijzen van vroeger. De entree bedraagt € 5,- en de aanvang is 12:00 uur.
Meer info over de andere artiesten en het programma is te lezen op www.volendamvanhetzuiden.nl.

Foto's:


0