20 juli 2017

Kunstmarkt in Gemert

GEMERT – Op zondag 20 augustus vindt op het Ridderplein in Gemert de jaarlijkse Kunstmarkt plaats. Ook voor deze veertiende versie van de gratis toegankelijke markt verwacht de organisatie een grote toeloop van publiek.

Vanaf 12.00 uur zijn de kramen geopend en kunnen bezoekers weer genieten van alle mooie objecten die kunstenaars en amateurs tentoon stellen. Belangrijke doelstelling van de organisatie is om kwaliteit, diversiteit en originaliteit te bieden aan het publiek op de Kunstmarkt. Er zullen circa 75 kramen staan opgesteld. Een aantal deelnemers zal bovendien aan het werk zijn tijdens de kunstmarkt en laten zien hoe de kunstwerken tot stand komen. “Ook dit jaar passen we de ballotage toe op de aanmeldingen die we binnen krijgen” vertelt Henk van Eck, medeorganisator en exposant. “Het is pertinent belangrijk om als kunstmarkt onderscheidend in je aanbod te zijn en kwaliteit en diversiteit te laten zien. Dat streven is intussen bekend bij ons publiek maar ook bij onze deelnemers dus men verwacht ook een bijzonder aanbod.” Schilderijen, tekeningen, foto’s , beelden, sierraden, bijzondere gebruiksvoorwerpen en nog veel meer zal er te zien zijn in de kramen van de deelnemers die behalve uit Gemert en omstreken, uit alle delen van Nederland en uit België komen. Op de facebookpagina van kunstmarktgemert is een voorproefje te zien. De maarkt op zondag 20 augustus kent een gratis entree en duurt tot 17.00 uur.

Foto's:


0