16 augustus 2017

Winnaar Publieksprijs Gimmert Gist 2017 bekend

 

GEMERT – De winnaar van de publieksprijs van Gimmert Gist is Eeuwig Zonde Tripel. De eerste editie plaats van het Gimmert Gist Speciaal Bier Festival vond op zondag 9 juli plaats.

Gimmert Gist is een initiatief van een groep enthousiaste bierliefhebbers uit Gemert, in samenwerking met Heeren van Ghemert en Café Gij&Ik.Tijdens deze succesvolle eerste editie waren maar liefst 52 speciaal bieren te proeven van 18 verschillende brouwerijen. De ruim 1000 bezoekers konden aan het einde van het bierfestival kiezen welk speciaal bier ze het lekkerste speciaal biertje vonden van het festival. Dankzij de vele stemmen is er een terechte winnaar gekozen: Brouwerij Eeuwig Zonde uit Someren heeft met de Eeuwig Zonde Tripel de publieksprijs gewonnen voor ‘Lekkerste bier van Gimmert Gist 2017’. Onlangs is de publieksprijs uitgereikt aan Jan en Jeanne Koolen en mogen zij zich dan ook de terechte winnaar van Gimmert Gist 2017 noemen. Brouwerij Eeuwig Zonde brouwt met als motto ‘Genieten van alle goeds wat het leven te bieden heeft en te delen met iedereen die ons lief is.’. Onder dit motto zijn ze begonnen zelf bier te brouwen, wat tegenwoordig gebeurt bij een collectieve brouwerij in Weert. De Eeuwig Zonde Tripel is tijdelijk verkrijgbaar bij Café Gij&Ik en Heeren van Ghemert. Op zondag 8 juli 2018 is de volgende editie van Gimmert Gist Speciaal Bier Festival op het Ridderplein in Gemert. Dan maken de brouwers opnieuw kans om verkozen te worden tot publiekswinnaar. Op de foto: v.l.n.r. Leon van Dijck (organisatie), Jan en Jeanne Koolen (Brouwerij Eeuwig Zonde) en Martien Meulendijks (organisatie)

Foto's:


p