16 augustus 2017

Zet Gemert City Run in je agenda

GEMERT – Met meer dan 1000 deelnemers aan de start, veel toeschouwers op het Ridderplein en aan de route, en de positieve reacties die we hebben mogen ontvangen, was de 2e editie van de Gemert City Run een geslaagd evenement. Afgelopen week hebben we met de gehele organisatie teruggeblikt op deze editie van afgelopen 13 mei. Tijdens deze terugblik hebben we stilgestaan bij de successen en kritisch gekeken naar verbeterpunten.

Natuurlijk is er ook vooruit gekeken naar de komende jaren. Ook tijdens de derde editie kun je een sportief en gezellig programma verwachten op de zaterdagmiddag en avond. De precieze invulling van het evenement blijft nog even een verassing. Hierover zal na de zomer meer informatie gaan volgen. Zorg er alvast voor dat ยดGemert City Run op zaterdag 26 mei 2018ยด in je agenda komt te staan!

Deze bijzonder vruchtbare dag bij atletiekvereniging GAC hebben we mogen afgesloten met een heerlijke barbecue van Keurslager Janssen uit Gemert, met onze kern-vrijwilligers. Nogmaals bedankt voor jullie inzet! Wil jij ook je steentje bijdragen aan het evenement? Wil je de lopers helpen om hun race te lopen? Krijg je er energie van als er zoveel mensen genieten van een evenement? Maak de 3e editie van de Gemert City Run mogelijk en neem contact op via onderstaand e-mail adres.
Wij wensen ieder een fijne zomervakantie toe!

namens de organisatie van de Gemert City Run
info@gemertcityrun.nl
www.gemertcityrun.nl

Foto's:


0