08 september 2017

Eerste stempelkaart Gouden Hart van Gemert voor wethouder

GEMERT – Wethouder Martien Bankers heeft vrijdag de eerste stempelkaart van het Gouden Hart van Gemert in ontvangst genomen. Annette Düthmann  (Düthmann Juweliers) reikte de kaart uit. 

Dertig Gemertse centrumondernemers tonen graag een Gouden Hart aan inwoners van Gemert en omstreken. Daarom hebben zij samen een grote cadeaumand samengesteld. Iedereen maakt vanaf zaterdag 9 september aanstaande kans om de mand met prachtige cadeaus (ter waarde van 750 euro) te winnen. Om voor deze prijs in aanmerking te komen, heeft u een stempelkaart nodig. Die is gratis verkrijgbaar bij een van de deelnemende ondernemingen. Het is de bedoeling om bij vijf verschillende ondernemers een stempel te verzamelen. U krijgt deze stempel gratis bij een aankoop. Heeft u vijf stempels van verschillende ondernemers, dan kunt u de kaart ingevuld inleveren bij een deelnemende ondernemer en dingt u mee naar de cadeaumand. Volle stempelkaarten kunnen tot vrijdag 13 oktober 17.00 uur ingeleverd worden. De naam van de winnaar wordt ’s avonds op feestelijke wijze bekendgemaakt. Zie voor meer informatie: www.hartjegemert.nl

Foto's:


E