07 september 2017

Gouden Hart van Gemert: win een cadeaumand t.w.v. 750 euro

 

GEMERT – Dertig Gemertse centrumondernemers tonen graag een Gouden Hart aan inwoners van Gemert en omstreken. Daarom hebben zij samen een grote cadeaumand samengesteld. Iedereen maakt vanaf zaterdag 9 september aanstaande kans om de mand met prachtige cadeaus (ter waarde van 750 euro) te winnen.

 

Door Marcel Bosmans

Om voor deze prijs in aanmerking te komen, heeft u een stempelkaart nodig. Die is gratis verkrijgbaar bij een van de deelnemende ondernemingen. Het is de bedoeling om bij vijf verschillende ondernemers een stempel te verzamelen. U krijgt deze stempel gratis bij een aankoop. Heeft u vijf stempels van verschillende ondernemers, dan kunt u de kaart ingevuld inleveren bij een deelnemende ondernemer en dingt u mee naar de cadeaumand.

Stempelkaarten

Volle stempelkaarten kunnen tot vrijdag 13 oktober 17.00 uur ingeleverd worden. De naam van de winnaar wordt ’s avonds op feestelijke wijze bekendgemaakt. Zie voor meer informatie: www.hartjegemert.nl

De Nieuwe Winkelstraat

Het beschikbaar stellen van een cadeaumand is de eerste gezamenlijke actie van de centrumondernemers die zich onder de naam het Gouden Hart van Gemert verenigd hebben in een marketingteam. Voorzitter Han Swarts geeft uitleg: “Onder de noemer De Nieuwe Winkelstraat, hebben Ondernemersvereniging Gemert, de gemeente Gemert-Bakel en de Rabobank Peel Noord een platform geboden aan steakholders om met elkaar in gesprek te gaan over de toekomst van het Gemertse centrum. In een van de sessies is het idee geboren om een marketingteam te formeren. De belangrijkste opdracht van het team is de aantrekkingskracht van het centrum verder te vergroten. Alle winkeliers en winkelketens die gevestigd zijn in het dorpshart, krijgen de ruimte om te participeren in dit gezamenlijke verband. Ze zijn persoonlijk benaderd en kunnen zich nog altijd aansluiten bij het marketingteam voor de volgende actie .”

Marketingteam

Het marketingteam opereert onder de vlag van de ondernemersvereniging. “Het is een goede aanvulling op wat er al was”, geeft teamlid Chantal Vogels (Chalo Shoes) aan. Voorheen kwamen we als ondernemers twee keer per jaar bijeen voor een ledenvergadering. Met deze club hebben we acht tot tien keer per jaar overleg. Daardoor ontstaat er meer onderlinge verbondenheid en is er meer gelegenheid om ideeën met elkaar te delen en uit te werken. Dat levert direct positieve energie en synergie op. Ik kom helemaal blij thuis na een meeting. Alleen kun je niet zoveel bereiken als samen. Zo’n goedgevulde cadeaumand, dat krijg je als individuele ondernemer niet voor elkaar. Samen win je aan relevantie.”

Trots op Gemert

Dertig ondernemers hebben zich al bij het Gouden Hart van Gemert aangesloten. Het marketingteam mikt op groei en nodigt alle centrumondernemers uit om zich achter het initiatief te scharen. Swarts: “We hebben een centrum om trots op te zijn: een divers en hoogwaardig winkelaanbod , volop gratis parkeerruimte, een prachtig horecaplein en een sfeervolle, historische ambiance. Het is geen toeval dat 95 procent van de beschikbare winkelruimte ingevuld is, want we hebben ontzettend veel te bieden. Het marketingteam het Gouden Hart van Gemert wil die trots met zoveel mogelijk ondernemers uitdragen en kijken hoe het publiek in de toekomst nog beter bediend kan worden.”

 

 

De ondernemers van het Gouden Hart van Gemert.

 

 

 

 

 

Foto's:


G