01 september 2017

Wie maakt de kraker van 2018?

BAKEL – In 2018 Bestaat carnavalsvereniging de Pierewaaiers uit Bakel 55 jaar. Dit jubileum willen de Pierewaaiers uiteraard niet zonder veel bombarie voorbij laten gaan. Om dit jubileum meer glans te geven is de carnavalsvereniging op zoek naar echte Baokelse talenten.

Op de elfde van de elfde, de datum van de zotten, die dit jaar op zaterdag 11 november valt, daagt CV de Pierewaaiers alle Bakelse inwoners uit om mee te dingen naar de Carnavalskraker van 2018. Ofwel het lijflied dat gedraaid gaat worden tijdens het jubileumjaar. De manier waarop hier aan meegedaan kan worden is op de aloude manier van het liedjesfestival. Het winnende nummer krijgt een heuse studio-opname. Deze uitdaging zou eigenlijk niemand uit de weg moeten gaan. Het kan uiteraard gepaard gaan met plankenkoorts, maar mensen moeten niet vergeten dat er Bakelse roem mee vergaard kan worden en dat men kan eindigen als een Bekende Bakelnaar.Aan deelname worden geen strenge eisen gesteld, enkel zang voor een goed nummer met een geweldige uitvoering. De exacte spelregels volgen nog in nadere berichtgevingen, echter met oog op het snel naderende zottenfestijn is het nu al tijd om idee├źn op te doen. De Pierewaaiers roepen op om kladblokken gereed te houden en het talent de teugels te geven. Opgeven voor het liedjesfestival kan tot en met 21 oktober via baokelsmeezingfestijn@gmail.com.

Foto's:


0