01 september 2017

Zilver voor Handels team op NK Voltige

HANDEL – Voltigevereniging de Heerevelden uit Handel behaalde zaterdag 26 augustus de zilveren medaille op het Nederlands Kampioenshap voltige in het nationaal hippisch centrum in Ermelo. Een prachtige prestatie van dit jonge, talentvolle team, dat pas een jaar in deze samenstelling in training is.

 

Het team voltigeert op hun paard Chameur dat wordt gelongeerd door Rian Pierik. Dochter Diede Pierik, de trainster, is enorm trots op haar team: ‘het harde werken is beloond’. Rian vult aan ‘dit belooft veel voor de toekomst’. Want ambities heeft de Brabantse formatie. In 2018 wil het team internationaal doorbreken om vervolgens in de jaren daarna namens Nederland naar de EK’s en de WK’s te worden uitgezonden. Een belangrijke drijfveer van het team is het verder benutten van het artistieke potentieel van voltige. Dit laat voltigevereniging de Heerevelden zien tijdens haar kür in wedstrijden, maar ook in shows en demonstraties waarvoor het team is in te huren.

Meer info over voltigevereniging de Heerevelden op www.facebook.com/deheerevelden

 

Foto : ‘Voltigevereniging de Heerevelden in actie’ (Foto: Arjen van der Spek)

Foto's:


V