Ben & Band: blijvend en bijzonder

GEMERT – Met het concert afgelopen zaterdag in ‘t Ridderhof van Ben Spierings & The Beautiful Noise Band is het bestaansrecht van deze tribute band bewezen.

Door Bernard Janssen

De deuren gingen zaterdagavond niet vroeg genoeg open. De vele belangstellenden werden op een voortreffelijk concert getrakteerd, de credits zijn voor de hele band, in het bijzonder voor Jos Strijbosch. De bandleider en muzikaal genie heeft een prachtige avond neergezet. Na de eerdere try-out werd deze keer het repertoire uitgebreid tot twee sets, en er werd met ingehouden adem geluisterd naar de absolute topprestatie van Ellen van Otterdijk en Ben Spierings. Ze zongen met uiterste precisie het bloedstollend mooie You Don’t Bring Me Flowers (Barbara Streisand & Neil Diamond). De videoregistratie van dit duet is bij het ter perse gaan van deze krant met bijna 4000 views al een hit op Facebook. Het duet was dan ook zonder enige twijfel het hoogtepunt van de avond. Het boeket bloemen hebben ze beiden verdiend, zo ook het complete orkest voor deze gehele topprestatie. Foto’s en details staan op neildiamondtribute.nl. De gemeente Gemert-Bakel heeft er weer een muzikale topact bij.

Foto's:


0