Neil Diamond Tribute in Gemert

GEMERT – De 550 aanwezigen van de ‘try-out’ op 30 juni in de Eendracht weten sinds die datum dat ze getuige zijn geweest van een bijzondere muziekavond. Zelfs de sceptici onder hen waren overtuigd van de klasse waarop Ben Spierings en The Beautiful Noise Band hun debuut hebben weergegeven.

Er is sinds die datum hard gewerkt aan perfectionering van het geheel met de podiumervaring die toen is opgedaan. Met regelmatige repetities zijn muzikale plooien gladgestreken en is nieuw Neil Diamond repertoire toegevoegd om de eerstvolgende avondvullende show neer te zetten: op zaterdag 21 oktober in ‘t Ridderhof in Gemert worden deze nieuwe elementen in praktijk gebracht! Alle liefhebbers zijn uitgenodigd om weer een geweldige muziekavond te beleven van de vernieuwde show van Ben en Band! De tussenliggende momenten worden ingevuld met het allerbeste wat de muzikale geschiedenisjaren vertaald in popmuziek te beiden hebben. Aan de veelgehoorde kreet sinds 30 juni ‘dit willen we vaker meemaken’ wordt dus gehoor gegeven en we kunnen ons opmaken voor een fijne avond waar vanzelfsprekend volop gedanst kan worden! De basis voor deze komende avond werd enkele maanden geleden gelegd, en met twee songs van Neil Diamond kijken we vooruit: zeggen we tot 21 oktober? “Hell Yeah”! Dan horen wij van Ben Spierings & The Beautiful Noise Band “Hello Again”! Voor toegangskaarten: www.neildiamondtribute.nl ook voor actuele details.

Foto's:


0