07 november 2017

Prinsenverschijning op het Waeversplein

GEMERT – Zaterdag 11 november, de elfde van de elfde, zal op het Ridderplein in Gemert de nieuwe prins der Drumknaauwers zich aan zijn onderdanen presenteren. Aan het aantal reacties te merken zijn er veel mensen benieuwd wie het dit jaar zal worden. De ene na de andere naam rolt naar buiten. Zit er de juiste naam al bij? Is het een secretaris, en journalist of een gangmaker? Voor diegene die nog twijfelen, volgt een vijftal nieuwe hints.
7. Hij heeft zijn weversspoel al een paar jaar in een bakje liggen.
8. Je kan nou eenmaal niet altijd pieken.
9. Voorheen werden stieren gerold, tegenwoordig geduwd.
10. De prins is toonaangevend, of toch niet?
11. Hij is een trouwe beschermer van Waeverstad.
Mensen die nu weten wie de nieuwe prins wordt mogen zijn naam insturen naar
hints@drumknaauwers.nl. Daarmee maken ze kans op een VIP-pakket van G.C.S. de Drumknaauwers. Iedereen die het niet meer kan volgen kan op facebook kijken. Daar geven de Drumknaauwers gewoon nog een paar fotohints weg. Op zaterdag aanstaande vanaf 19.00 uur komen kijken kan natuurlijk ook, dan is het antwoord zeker.

Foto's:


0