06 november 2017

Vergaderen op hoog niveau

GEMERT – Gemert is sinds kort een markante vergaderlocatie rijker. Vanmiddag werd de VIP-Room, op de bovenste verdieping van Business Center Gemert, met een lunch officieel in gebruik genomen.

Door Siel Peijs

“De VIP-Room biedt iedereen de mogelijkheid om op een bijzondere locatie te vergaderen”, wijst Bas Leenders op het uitzicht. Leenders is met zijn bedrijf in Business Center Gemert gehuisvest. Hij verzorgt tevens de communicatie voor het bedrijfsverzamelgebouw in het kantoor van Kingspan Unidek. “Ondernemers hadden hier al de mogelijkheid om een representatieve bedrijfsruimte te huren”, vertelt hij. “Dit is weer een extra faciliteit. De ruimte is overigens niet exclusief bedoeld voor huurders van het Business Center. Iedereen kan er gebruik van maken.”
De VIP-Room, op de bovenste etage van het markante kantoorpand aan de Scheiweg, is maandag met een lunch officieel in gebruik genomen. Voor die lunch zijn burgemeester Michiel van der Veen en wethouder Martien Bankers aangeschoven. Martin Jacobs (BKG), Roy van Berlo en Jeroen van den Eijnden (Jonge Ondernemers Gemert-Bakel) vertegenwoordigen twee ondernemersclubs. Namens de huurders zitten Wiljan Jansen, Niels Nijhof en Bas Leenders aan tafel. Bas van de Laar is aanwezig vanwege zijn betrokkenheid bij Smartpark Gemert, waar de VIP-Room op uitkijkt. De gasten worden welkom geheten door Michel van der Helm van Kingspan Unidek: “We voelen ons bij Kingspan Unidek van oudsher betrokken bij Gemert. We ondersteunen bijvoorbeeld diverse goede doelen. Enkele jaren geleden vroeg Martin Jacobs ons of we wilden kijken wat we voor andere bedrijven in Gemert-Bakel zouden kunnen betekenen. Daaruit is Business Center Gemert ontstaan, met inmiddels ruim twintig huurders. Met deze VIP-Room hopen we ook weer bij te dragen aan de ontwikkeling van Gemert.” Wethouders Bankers ziet alvast de mogelijkheden: “Als gemeente zijn we blij met wat hier gebeurt. Want als het bedrijventerrein aan de voorkant bloeit, kan het ook aan de achterkant bloeien.”

Foto's:


0