06 november 2017

WAC Gemert Wedstrijd van de Week

GEMERT – Het affiche van de Wedstrijd van de Week bij WAC Gemert vermeldt donderdag de partij tussen de hoofdklassers Uzuma en Stender/’t Ridderhof. Laatstgenoemd team draagt, mede op basis van het doelsaldo, als twijfelachtige eer de rode lantaarn. Het zal moeten winnen om aansluiting te houden bij de hoger geplaatste teams. Uzuma daarentegen speelt al jaren in de subtop en wil de gedeelde vierde plaats op de ranglijst zeker vasthouden.

De wedstrijd is net twee minuten oud als Stender/’t Ridderhof de openingstreffer te pakken heeft. Rob v.d. Crommenacker weet doelman Arno Kersten te verrassen. Kersten vervangt deze avond doelman Spoormakers. Drie minuten later is het wederom Kersten die de bal uit het netje moet halen omdat Tim Lange een assist van Mark van der Horst goed weet af te ronden. Stender/’t Ridderhof weet met goed en snel spel de tegenstander te overrompelen. Daar denkt Jeroen van Moorstel echter anders over. Hij maakt de aansluitingstreffer. Bart van de Ven doet er nog een schepje bovenop. Hij verovert de bal op het middenveld maar helaas voor Uzuma weet het een overtal-situatie niet goed uit te voeren. De bal gaat voorlangs. Van der Horst tikt de bal simpel in de korte hoek en weet de derde voor zijn team te maken. Het is een mooie wedstrijd met snel spel. Het kan nog alle kanten op met deze twee ploegen.
Een paar minuten later schiet Jack Janssen de bal recht op doelman Frans Bronnenberg en geeft Joris Kerskes de bal in de loop aan Van de Ven. Beide momenten leveren echter geen doelpunt op. Dan volgt een mooi hoogstandje van Frank van Duijnhoven. Hij tikt de bal met een snelle beweging over zijn tegenstander heen en schiet hard op doelman Kersten. Deze weet er maar net een corner van te maken. Uzuma komt nu sterk opzetten en heeft enkele kansen om de achterstand te verkleinen. Eerst is het goed doorzetten van Frank Bankers, maar doelman Bronnenberg staat op zijn plek. Jeroen van Moorsel maakt zijn tweede van de avond. Even hierna is het Jack Janssen die goed wegdraait van zijn tegenstander en voor de gelijkmakende 3-3 zorgt. Stender/’t Ridderhof is even de kluts kwijt en lijkt de controle over de wedstrijd te verliezen. Dat wordt alleen maar duidelijker nadat wederom Janssen goed afmaakt. Van Moorsel maakt een einde aan alle twijfel door de eindstand op het scorebord te zetten. Uzuma begon wat slap, maar kwam erg sterk terug en weet een 1-3 achterstand om te zetten in een 5-3 winst.

Uzuma is Team van de Week.

Uitslagen 2 november

Hoofdklasse: Dumphandel van den Biggelaar – Spier Poortautom./vd Meijs 5-0; Uzuma – Stender/`t Ridderhof 5-3; twee ons communicatie – Verk.Kriegenbergh/`t Ridderho 8-0; Martens Dakbedekkingen – Autobedrijf van Schijndel 5-1; Workout Center Gemert – KentekenplaatOnline.nl 4-2; Commanderij 1 – Mambo’s Gemert 4-1
1e Klasse: Happy Boys 2 – Vogels Metaalbewerking 4-4; Hazenveld/Verhagen – Van de Bungelaar Schilderwerk 2-4; Autob.Schoen./P&P Groenpr. – Heeren van Geerts Schilderwer 2-1; Smets Zeefdrukkerij – Gij & Ik/voetballe.nl 3-2; Lunenburg Administratie & Adv – vd Graft accountant&belasting 1-6; School Tuiniers/v.Rooij Grasz – Dientje/AP Training 2-2
2e Klasse: Commanderij 2 – ReplaceDirect.nl 1-2; Zalencentrum Dientje – Happy Boys 1 12-1

Programma 9 november

Hal 1: 18.30 Hazenveld/Verhagen – Autob.Schoen./P&P Groenpr.; 19.06 Zonnestudio Gemert – Zalencentrum Dientje; 19.42 Commanderij 2 – La Gondola/Crazy Air; 20.18 Rayen Timmerwerken – RoHaRo; 20.54 Wereldwinkel – Commanderij 3/Rooijackers Woo; 21.30 ReplaceDirect.nl – Happy Boys 1
Hal 2: 18.30 vd Graft accountant&belasting – Heeren van Geerts Schilderwer; 19.06 Stender/`t Ridderhof – twee ons communicatie; 19.42 Spier Poortautom./vd Meijs – Workout Center Gemert; 20.18 Mambo’s Gemert – Martens Dakbedekkingen; 20.54 Verk.Kriegenbergh/`t Ridderho – Uzuma; 21.30 Autobedrijf van Schijndel – Commanderij 1; 22.06 KentekenplaatOnline.nl – Dumphandel van den Biggelaar

Foto's:


0