Pieten bij Were-Di

GEMERT – Afgelopen zaterdag begonnen de mini’s (CMV) van volleybalvereniging Were-Di aan hun wekelijkse training op zaterdagochtend.

Ze startten in twee aparte groepjes met WC-tikkertje, en gingen al vlug over naar hetzelfde spel maar dan met heel de groep. Hier kregen ze het goed warm van en dus waren de spieren los en opgewarmd voor de grote verrassing. Ineens stonden daar twee zwarte pieten in de zaal om te kijken waar al die kinderen mee bezig waren. Eén van de pieten stelde de vraag: “Ik dacht wij naar toekomstige top-volleyballers kwamen kijken, maar dit is toch iets anders volgens mij.” Alle jongens en meiden waren een beetje stil geworden van deze aangename verrassing. Nadat er uiteraard met pepernoten gestrooid werd en ook handjes gevuld werden gingen de mini’s samen met de pieten naar de andere zaal. Hier stonden toestellen klaar om apenkooi te spelen. Ook konden de kinderen de pieten laten zien dat ze goed met een bal overweg kunnen door deze in de basket te spelen. Naarmate de tijd vorderde gingen de mini’s samen met de pieten op de foto. UIteraard war, en nog meer pepernoten. Maar helaas, aan alles kwam een einde. De pieten werden uitgezwaaid door alle jongens en meiden om zo weer tot de orde van de dag(training) over te kunnen gaan.

Foto's:


0