Aanmelden voor clinics TC Handel

HANDEL – Tennisclub Handel organiseert diverse clinics . Iedereen die deze winter kennis wil maken met tennis, krijgt op zondagmiddag 4 februari de kans om dit te doen.

Bij de proeftrainingen wordt een onderverdeling gemaakt in jeugd tot en met 16 jaar en volwassenen vanaf 17 jaar. Deelname aan de clinics is geheel vrijblijvend en gratis. Wel dienen geïnteresseerden zich even aan te melden via een aanmeldformulier op de website van de club.
Om het nieuwe jaar goed te kunnen beginnen, biedt Tennisclub Handel gelegenheid om met alle goede voornemens aan de slag te gaan. Om gezond, fit en slank te zijn, biedt de Handelse Tennisclub volop mogelijkheden. Tennissen is niet alleen goed voor de gezondheid, maar ook nog erg gezellig. Dit staat dan ook hoog in het vaandel bij de club. Als blijkt dat er inderdaad belangstelling is om te gaan tennissen kan men zich aanmelden om deel te nemen aan de nieuwe serie tennislessen die na de carnavalsvakantie weer van start gaat.
Iedereen die interesse heeft om kennis te maken met tennis, kan zich aanmelden voor de gratis proeftraining. Dit kan tot 31 januari via een aanmeldformulier op de website van de Handelse Tennisclub. Op www.tennisclubhandel.nl staat ook meer informatie.

Foto's:


0