Boerenpaar Bakel bekend

BAKEL – Meike Heling en Dave van de Ven zijn de hoofdrolspelers tijdens de boerenbruiloft van De Pierewaaiers uit Bakel. Op carnavalszondag zullen zij op klompen het wankele huwelijksbootje betreden.

Vorige week zaterdag maakten Meike Heling en Dave van de Ven hun voornemen bekend tijdens het prinsenbal van De Pierewaaiers. Als de boerenbruid en haar bruidegom op zondagmiddag 11 februari alle beletselen zonder kleerscheuren doorstaan, mogen ze ’s avonds het boerenbal openen. Op vrijdag 19 januari staat het kersverse boerenpaar bovendien een vrijgezellenfeest te wachten. Vanaf 19.00 uur worden ze rondgeleid langs alle kroegen in Bakel, waarbij in elk café een opdracht wacht. De Pierewaaiers en het boerenpaar nodigen iedereen van harte uit voor zowel de boerenbruiloft als het vrijgezellenfeest.

Foto's:


0