Gemert is permanente expositieruimte rijker

GEMERT – Kunst op Locatie opent op zondag 14 januari in samenwerking met KunstLokaal haar eerste expositie in het pand aan de Vondellaan. De opknapbeurt van de foyer en het ‘theater-waardig’ maken van de Ferd van Tielzaal is gelijktijdig gerealiseerd. Hiermee beschikt Gemert over een mooie kleine theaterzaal én een permanente expositieruimte die voor iedereen toegankelijk is.

De expositie van 14 januari en 4 februari toont werk van negen beeldende docenten van het Kunstlokaal. Het tentoongestelde werk is zeer divers en omvat diverse disciplines; keramiek, fotografie, grafiek, schilderijen, tekeningen, edelsmeedwerk, diverse stooktechnieken, sculpturen en gemengde technieken. Bezoekers zijn van harte welkom de expositie te komen bekijken.Met het in gebruik nemen van deze expositieruimte heeft Kunst op Locatie weer een vaste plek om tentoonstellingen te organiseren. Dat er in Gemert, waar veel kunstbeoefenaars en kunstliefhebbers wonen, behoefte is aan een vaste expositieruimte is in de afgelopen jaren gebleken. Vele bezoekers en exposanten vonden de weg naar de tijdelijke tentoonstellingsruimte aan de Pandelaar. Daarom is de stichting Kunst op Locatie erg ingenomen met de samenwerking met Kunstlokaal waardoor deze mooie ruimte tot stand is gekomen.
De locatie is op 14 januari en elke eerste zondag van de maand van 14.00 uur tot 17.00 uur geopend, Tijdens de zondag-openstelling zijn de exposanten aanwezig.
Op de werkdagen maandag tot en met vrijdag is de expo te bezoeken van 9.00 tot 21.00 uur. KunstLokaal en Kunst op Locatie nodigen belangstellenden graag uit om op zondag 14 januari de vernieuwde ruimte en de expositie aan de Vondellaan 49 te Gemert te bezoeken.

Foto's:


0