Gemert oefent in Deurne

GEMERT – Het vaandelteam van vv Gemert speelt komende zondag de tweede oefenwedstrijd van het nieuwe jaar. Na de 2-2 tegen Blauw Geel van afgelopen weekeinde komt de ploeg van trainer Dennis Dekkers nu uit tegen sv Deurne, dat uitkomt in de eerste klasse. De wedstrijd op sportpark Kranenmortel in Deurne begint om 13.00 uur.

Komende woensdag (17 januari) speelt Gemert vervolgens uit tegen OJC Rosmalen, de oude club van Dekkers. De Rosmalenaren spelen in de derde divisie. Dat duel begint om 20.15 uur. De competitie wordt op zondag 21 januari hervat met een uitwedstrijd tegen sc Woezik uit Wijchen. Gemert speelt ook in de week erna, op dinsdag 23 januari, een vriendschappelijke wedstrijd tegen Venlosche Boys. Het duel op sportpark Molenbroek begint om 20.00 uur.
Op zondag 28 januari spelen de zwartwitten de eerste competitiewedstrijd van 2018 voor eigen publiek. Dat is meteen een aantrekkelijk affiche, want streekgenoot UDI’19 komt dan op bezoek op sportpark Molenbroek.

Foto's:


0