Geslaagde dag HV Tremeg

GEMERT – Handbal Vereniging Tremeg kan terug kijken op een geslaagde handbalinstuif en een leuk handbaltoernooi voor alle basisscholen van Handel, Elsendorp , De Mortel en Gemert.
Honderdvijftig kinderen hebben een geweldige dag gehad waarbij ze konden genieten van het handbalspel. Het was een dag waarop kinderen werden uitgenodigd om eens binnen te lopen en kennis te maken met de handbal sport.

In de ochtend waren de groepen 3-4 aan de beurt. Die hadden een instuif waar spelletjes werden gedaan. Ze sloten de ochtend af met een handbal toernooitje. Hier was vooral het plezier en spelvreugde het belangrijkste. In de middag was het de beurt aan groepen 5-6 en 7-8. Bij groepen 5-6 werd de finale gespeeld door ‘t Einder 2 en het ‘t Einder 1. Het Einder 2 won de finale en mag een jaar lang pronken met de wisselbeker. Bij de groepen 7-8 ging de finale strijd tussen Kleinerf B en de Berglaren A. Afgelopen jaren gaat de winst vaak naar Kleinerf maar dit jaar was Berglaren A de sterkste en heeft een jaar lang de wisselbeker in bezit.
Dat er veel creativiteit is in Handel was ook dit jaar weer duidelijk. Bij groep 5-6 ging de mascotte prijs naar de Havelt 2. Bij 7-8 ging de mascotte prijs naar ‘t Einder B.
Kinderen die nu enthousiast zijn en interesse hebben om te komen handballen zijn elke vrijdag van 18.00 tot 19.00 uur welkom in sporthal Molenbroek. Meer info staat op de site van hv Tremeg. Mailen voor meer informatie naar tremeg@gmail.com kan ook.

Winnaars mascotteprijs groep 5-6 Havelt 2.

Foto's:


0