Prinsenreceptie Pierewaaiers

BAKEL – Op zondag 14 januari vindt de prinsenreceptie van Pierewaaiers Bakel plaats. Het programma start om 12.00 uur met de huldiging van de jubilarissen van dit jaar. Vanaf 13.00 uur is iedereen welkom in residentie de Zwaan om Prins Paul d’n Uurste te feliciteren. Ook het jeugdprinsenpaar, Mika en Sanne, staan klaar om se felicitaties in ontvangst te nemen. Aansluitend aan de Prinsenreceptie volgt de kroegentocht door Bakel, waarbij de Prins aan heel Bakel wordt voorgesteld. Uiteraard is ook hierbij iedereen welkom.
De bonte avonden van Pierewaaiers Bakel vinden dit jaar plaats op 26, 27 januari en 3 februari. De 55+ middag vindt plaats op 20 januari. Sinds afgelopen woensdag zijn de kaartjes voor de bonte avonden te koop bij residentie de Zwaan. Kaartjes voor de 55+ middag zijn te koop bij Piet van Ansem, Mauritsstraat te Bakel.

Foto's:


0