Team Kalidoe gaat weer rijden

ERP – Team Kalidoe gaat in oktober voor de derde keer de Antwerpen Banjul Challenge rijden voor Stichting Second-Home. Dit is een enorme uitdaging. Deelnemers rijden met normale auto’s en motoren vanuit Antwerpen helemaal naar Banjul in Gambia. Dat betekent dwars door de Sahara rijden, zonder formele ondersteuning onderweg. Alle voertuigen worden vervolgens op een veiling verkocht en de opbrengsten worden overgedragen aan het goede doel waarvoor men vooraf heeft gekozen.
Second Home is erkend als stichting door de Challenge en door de regering van Gambia. Dat betekent dat de opbrengst van de voertuigen naar Stichting Second Home gaat. Er is nog ruimte voor mensen die mee willen rijden voor deze stichting. De totale reistijd is 20 dagen.
Belangstellenden kunnen contact opnemen met Tonny en Mieke van der Heijden via 06-12123407 of mieke_tonny@hotmail.com. Op zaterdag 25 januari vanaf 20.00 uur vindt er een informatie-avond plaats bij Eethuis de Reiger in Zijtaart.

Foto's:


0