Boeken- en platenbeurs in De Mortel

DE MORTEL – Op 3 en 4 maart wordt de jaarlijkse boeken- en platenbeurs in De Mortel gehouden. De beurs wordt georganiseerd door de Mortelse MOV-werkgroep van de parochie. Ze wordt op beide dagen gehouden in MFA De Sprank, Oude Molenweg 12, De Mortel, en duurt van 10.00 tot 16.00 uur. De markt is duidelijk aangegeven met spandoeken.

De opbrengst van dit evenement gaat rechtstreeks, voor honderd procent, naar de eigen Mortelse Derde Wereldprojecten, waar Mortelse mensen actief zijn. Het hoofddoel is de mensen in de Derde Wereld op gang helpen, waardoor zij op den duur niet meer van ons afhankelijk zijn, maar voor zichzelf kunnen zorgen.
Alle boeken zijn goed en overzichtelijk gesorteerd op rubrieken, zoals romans, detectives, kinderboeken, hobby en vrije tijd, gezondheid, strips, filosofie, wetenschap, kunst en cultuur. Er zijn heel veel mooie kinderleesboeken. De boeken kosten € 2,- per kilo. De entree is € 1,- vanaf 12 jaar. Tijdens de beurs is er een tentoonstelling ingericht van de Derde Wereldprojecten, waar de opbrengst naar toe gaat. Hierbij wordt ook een toelichting gegeven door personen die bij deze projecten betrokken zijn. Voor giften is het rekeningnummer IBAN NL73RABO 0134998588 beschikbaar, ten name van MOV De Mortel. Op www.movdemortel.nl staat meer informatie.

Foto's:


0