Gemert naar achtste finales beker

 

GEMERT – Gemert heeft zich donderdagavond geplaatst voor de achtste finales van de districtsbeker. Derdeklasser Excellent werd op sportpark Molenbroek geklopt met 4-1.

Het bekerduel werd verplaatst van Oploo naar Gemert, zodat op kunstgras gevoetbald kon worden.  Voor de zwartwitten was de wedstrijd belangrijk om de sof tegen Goes (0-5) naar de vergetelheid te spelen. Komende zondag wacht immers de zware uitwedstrijd tegen koploper O.S.S.’20. Gemert trapte af zonder Jens Leijten, die zijn eerste van twee wedstrijden schorsing uitzat na zijn rode kaart tegen Goes. Ook Ruben Rodrigues wacht een schorsing na zijn geel van zondag. Hij was er tegen Excellent nog wel bij, maar moet zondag toekijken.

Gemert kwam op voorsprong via een treffer van Ralf Kemper.  Na de gelijkmaker van Excellent hielp Ruben Rodrigues zijn ploeg met een fraaie vrije trap aan een 2-1 voorsprong. Na rust maakte Rodrigues ook zijn tweede en derde van de avond: 4-1.

 

Ruben Rodrigues scoorde drie keer tegen Excellent (Foto Frans Brzoskowski).

Foto's:


V