06 februari 2018

Pubquiz Mortels Alpe d’HuZes-team

GEMERT -Annegien Slits, Mark van de Ven, Saskia van de Mortel (afkomstig uit De Mortel) en Karin van der Heijden (Gemert) nemen op 7 juni aanstaande per fiets deel aan het evenement Alpe d’HuZes. Samen met zes anderen vormen zij team BELA Group Venlo.

Zoals velen die meedoen aan deze dag hebben ook de leden van dit team hun persoonlijke motivatie om deze sportieve uitdaging aan te gaan en hiermee zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Dit geld is heel hard nodig om verder onderzoek te doen naar deze vreselijke ziekte. Ieders doel is en moet toch zijn dat er in de toekomst minder mensen overlijden aan kanker.
Om geld in te zamelen voor KWF kankerbestrijding wordt op vrijdag 13 april om 20.00 uur een pubquiz georganiseerd in De Mortel, met aansluitend een feestavond. Nadere informatie volgt, maar deze datum kan alvast genoteerd worden. Het is bovendien nu al mogelijk het team financieel te ondersteunen, via de website deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/belagroupvenlo.

Foto's:


f