Tom Neven in De Bunker

GEMERT – Tom Neven komt op donderdag 15 februari met zijn band langs voor een Tuney Concert, Brabantse singer-songwriter Tom Neven (35) zijn eigen universum met ontroerende, minimalistische muziek.Pers en publiek reageren unaniem lovend op zijn debuutplaat ‘Closer’ uit 2016. Het leverde hem inmiddels optredens op met A Balladeer en bij Radio 2. Ook mocht hij zijn tv-debuut maken bij VPRO’s Vrije Geluiden en stond hij in 2017 geprogrammeerd op het prestigieuze Naked Song festival in Eindhoven. Kortom supertalent en een must see.
zaal open 20u Showtime ca 21.30u, fooienpot gaat rond voor entree..min inbreng 3,50

Vrijdag 16 Februari is er weer een ouderwets gezellige Gamenight. Bordspellen voor alle leeftijden, zo nu en dan een special. Maar spellen als Catan, Risk Ticket to Ride, en als je wil je eigen bordspel, alles word gespeeld.
zaal open 19u en de entree is gratis

Zaterdag 17 FebruariAcoustic cafe is een laagdrempelige jamsessie voor muzikanten uit de regio.
Er staat een backline, dus wie wil kan meedoen. Zoek je bandleden, of je wil nieuw repetoire uitproberen op het podium, wees welkom. Wij zorgen voor de backline en neem je instrumenten maar mee.
entree en deelname zijn gratis !!

Verwacht:

22 Feb Whil Whisson (UK)

24 Feb Wave Invasion met; Palais Ideal

15 Mrt Cult Of Slaves

22 Mrt Mannen Met Baarden on stage

Foto's:


0