Verkeersmaatregelen Commanderije Bosloop

GEMERT – De Gemertse Atletiek Club houdt zondag 18 februari 2018 voor de 55e keer de Commanderije Bosloop in de bossen nabij De Mortel. Het parcours ligt rondom minicamping De Stippelberg aan de Lagen Aarleseweg. Voor het goede verloop van de wedstrijd is een gedeelte van de Lagen Aarleseweg die dag tijdelijk afgesloten. Ook wordt de vaste mountainbike Route een stukje omgeleid. De alternatieve route wordt met borden en linten aangegeven. Het is tot 30 minuten voor de start van het onderdeel mogelijk om nog in te schrijven voor deze 55e Commanderije Bosloop. De eerste start voor de bosloop is om 11.00 uur. De laatste start, voor de kleinste lopers, is om 13.00 uur. Voor meer gegevens zie de site van GAC: www.gacgemert.nl

Start vorige Bosloop. (Foto Herman van Daa)l.

Foto's:


0