Willem den Dekker uit Erp tekent bij v.v. Gemert

GEMERT – Willem den Dekker tekent bij v.v. Gemert. De speler van rkvv erp staat bekend als een van de grootste talenten in de regio.

Het negentienjarige talent  en de Technische Commissie kwamen woensdagavond tot overeenstemming voor volgend seizoen.

Plezier

Den Dekker is de eerste nieuwe aanwinst met het oog op het seizoen 2018-2019. Anthony Geurts van de TC is erg blij met het ja-woord van de jongeling. ,,Willem is een van de grootste talenten in de regio. Er was meer belangstelling voor hem. We zijn erg blij dat hij voor Gemert kiest en gaan veel plezier aan hem beleven.”

Debuut

Den Dekker begon met voetbal in zijn woonplaats Erp en speelde van de E tot de C drie jaren in de opleiding van FC Den Bosch. Hij keerde terug op sportpark Den Uil en speelde zich daarna snel in het eerste elftal. Al op vijftienjarige leeftijd maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht van de blauwhemden. Sinds anderhalf jaar maakt hij volwaardig deel uit van de selectie.

Op de korrel

De TC van Gemert heeft de aanvallende middenvelder al langer op de korrel. Ook vorig seizoen had er al een gesprek plaats. Toen was het een bewuste beslissing om nog een jaartje bij Erp te blijven. ,,Dat is een goede keuze geweest”, zei hij woensdagavond bij zijn presentatie. ,,Ik heb me zo een jaar kunnen doorontwikkelen en daar het goede gevoel aan overgehouden. Ik heb heel veel zin om komende zomer bij Gemert te starten.”

Foto's:


W