Expeditie Robinson in Gemert

GEMERT – Velen hebben wekelijks naar Expeditie Robinson gekeken om te zien hoe een kleine groep mensen overleeft op een onbewoond eiland. Back tot basic. Niets is mooier dan hier zelf ook eens mee te experimenteren. In dit kader hebben de explorers en pivo’s van Scouting Willibrordus Gemert (jongens en meiden vanaf 14 jaar) tijdens hun weekendkamp een workshop vuur stoken gehad. Er werden zeven soorten vuren gemaakt waaronder een tafelvuur, een kuilvuur, een pagodevuur en een kribbevuur. Het leuke van dit alles is dat op ieder vuur een overheerlijke maaltijd bereid kan worden. Jeugd die ook zin heeft om vuur te stoken kunnen zich aanmelden via werving@scouting-gemert.nl. De oudere jeugdgroepen van Scouting Gemert kunnen nog altijd leden of leiding gebruiken.

Foto's:


0