Zware uitwedstrijd Gemert in Halsteren

GEMERT – Gemert staat komende zondag voor een mooie uitdaging. De zwartwitten gaan op bezoek bij Halsteren, dat een van de kampioenskandidaten is en bezig aan een heel goede periode.
Met hernieuwd zelfvertrouwen reist Gemert zondag naar west-Brabant. Overtuiging zal ook nodig zijn tegen Halsteren, dat eind vorig jaar voor het laatst verloor, uit tegen koploper O.S.S.’20. De geelzwarten boekten sinds de winterstop vier zeges en één remise. Afgelopen zondag werd IFC verslagen met 0-2. De ploeg, getraind door Ruud Pennings, is inmiddels opgeklommen naar de tweede plaats van de ranglijst en is de belangrijkste belager van O.S.S.’20 op weg naar de finale van het seizoen. Het verschil (qua verliespunten) is nog maar vier punten, dus alles is nog mogelijk.
Gemert bewaart goede herinneringen aan de eerste ontmoeting dit seizoen. Op eigen veld werd het 4-1 voor de zwartwitten door doelpunten van Ruben Rodrigues (2x), Ralf Kemper en Ron Jansen. Het was voor Gemert de eerste overwinning van het seizoen, na de remise tegen O.S.S. en de nederlaag tegen Goes.
Gemert gaat proberen om de zege op Juliana’31 een goed vervolg te geven, een of drie punten in de uitwedstrijd tegen de nummer twee zou een nieuwe boost zijn voor de mannen van Dennis Dekkers. De wedstrijd op sportpark De Beek in Halsteren begint om 14.30 uur.

Foto's:


0