Black Sabbath Tribute De Bunker

GEMERT – Donderdag 19 april komt de Engelse songwriter Martin Harley naar De Bunker in Gemert voor een Tuney Thursday concert.

Martin Harley word gezien als een van de supertalenten van de akoestische roots blues. Hij heeft als gitarist, singer en songwriter een wereldreputatie. Hij toert op het moment met materiaal van zijn nieuwste plaat ‘Static In The Wires’. Inmiddels is er niet één rootsmuzikant die niet met hem wil spelen en heeft hij alle roots-tempels platgespeeld, zelfs de Grand Ole Opry en het New Orleans Jazzfest. Nu is op donderdag 19 april Gemert dus aan de beurt. De Bunker gaat open om 20.00 uur en het is showtime vanaf 21.30 uur. Een rondgaande fooienpot geldt, met een minimale inleg van € 3,50, als entree.
Op vrijdag 20 april is het weer tijd voor de maandelijkse Gamenight. Bezoekers kunnen ouderwetse gezelligheid verwachten met bordspellen als Catan, Ticket to Ride, Pandemie of gewoon Risk. Een eigen spel meenemen kan ook. De gamenight staat open voor alle leeftijden. De aanvang is 19.00 uur en de entree is gratis.
Zaterdag 21 april brengt De Bunker een ode aan de ‘Prince of Darkness’ tijdens de Black Sabbath Tribute night. Met de band ‘Black Wizard’ komen niet alleen de beste Sabbath tracks voorbij maar ook solo materiaal van Ozzy Osbourne. De band brengt geen verkleedshow of rare act maar gaat vooral voor het goed uitvoeren van de muziek. Het is dan ook een feest der herkenning voor iedere hardrockfan. Voor de verder omlijsting zorgt dj Mort, de grandmaster of doom. De entree bedraagt € 5,-.

Verwacht

28 april: Computerworld Arcade Night; 5 mei: Vier de Vrijheid; 17 mei: Tom Waits tribute; 26 mei: Party Till Puke Revival (voorverkoop gestart); Zaterdagen in juni: Summer Sessions

Foto's:


0