Filmquiz bij Dientje

GEMERT – Dientje heeft natuurlijk al een naam als het op quizzen aankomt gezien de goed bezochte maandelijkse Pubquiz. Deze speciaal op filmkennis gerichte quiz is dan ook een mooie nieuwe aanvulling! Naast een gezellig avond maak je ook kans op mooie prijzen.

De Filmquiz wordt georganiseerd door de Gemertse filmfans Dennis Vrijsen en Koen van den Eventuin, samen goed voor vele uren filmkijken en veel filmkennis. Zij geven invulling aan deze avond op hun eigen speciale wijze.
De filmquiz is geschikt voor iedereen. Of je nu een doorgewinterde filmkenner bent of maar af en toe een filmpje pikt. Voor iedereen zijn geschikte vragen en iedereen kan punten scoren. Vol verwachting kijken we bovendien uit naar een van de vaste onderdelen van de filmquiz, namelijk de ‘filmscenes’ waarin Dennis en Koen samen met een aantal vrijwilligers op geheel eigen wijze bekende filmscenes naspelen! Meedoen kan voor € 2,50 per persoon en we starten om 20.30 uur.
Laat je vooral niet afschrikken door de scary datum en tot ziens bij Dientje!

Foto's:


0