Infinitas in beweging

HANDEL – In de beginjaren van Infinitas heb ik mij gefocust op het stimuleren van het zelfherstel van mensen via voet-reflexologie. Het is nooit mijn ambitie geweest mensen te helpen. Juist de interactie en een vertrouwensband opbouwen intrigeerde me. Dit alles kwam het zelfherstel ten goede.
Door me zowel binnen de alternatieve als de reguliere geneeskunst te scholen heb ik een vrij unieke behandelmethode ontwikkeld. Ik ben me gaan verdiepen in behandeling van het gehele lichaam waardoor ik breed inzetbaar geworden ben. Mijn ambitie het zelfherstel te stimuleren is onveranderd. De ‘speeltuin’ aan kennis en mogelijkheden heeft zich uitgebreid.
Mijn ontwikkelde behandelmethode blijkt effectief is echter niet zaligmakend. Reële doelen stellen en regelmatig evalueren zijn beide essentieel. Want de ‘speeltuin’ biedt vele mogelijkheden maar is geen toverkunstje.
En dan tot slot voor alle hondenbaasjes bied ik misschien eenmalig een hele andere mogelijkheid. Op 1 mei organiseren kynologenclub KT-buitengewoon en Infinitas in Oploo een avond hondenmassage. Deze avond is puur om de speeltuin van mogelijkheden een andere boost te geven. Deze hondenmassages worden tegen een zeer lage vergoeding gegeven en staan niet in verhouding tot het praktijktarief. Opgeven kan via info@ktbuitengewoon.nl.

Foto's:


I