Jules van der Heijden Nederlands kampioen E-Hockey

GEMERT – Zaterdag 14 april is GP Bulls uit Eindhoven, met de Gemertse speler Jules van der Heijden, voor de derde keer op rij Nederlands kampioen E-Hockey geworden.

Met nog twee wedstrijden te gaan is GP Bulls niet meer in te halen door de concurrentie. Na de laatste wedstrijden op 26 mei in Arnhem mogen de spelers de kampioensbeker officieel in ontvangst nemen.
Afgelopen zaterdag 14 april moesten in twee wedstrijden nog vier punten binnengesleept worden. In een wedstrijd van zeer hoog niveau werd een 5-4 overwinning binnengesleept tegen concurrent de Pont uit Rotterdam. De doelpunten kwamen van Dennis van den Boomen (4) en Jules van der Heijden (1) en 2 assists. De tweede wedstrijd van de dag, tegen het laatst-geplaatste Black Scorpions uit Geleen, was dan ook een formaliteit getuige de 17-2 eindoverwinning. Dat betekende het derde Nederlands kampioenschap op rij voor GP Bulls in de hoofdklasse E-Hockey. Het team bestaat uit Niek van der Zanden (keeper), Ilse van Kemenade, Cathry Strijbosch, Dennis van den Boomen, Cyrill Teeuwen, Jordy de Haas, Maik der Kinderen, Jules van der Heijden. Harrie van Kemenade en Anton de Haas zijn de coaches.

Foto's:


0