Nederlandse kampioenen bij EKV de Lolbroeken

GEMERT – Nederlandse kampioenen bij EKV De Lolbroeken. Zondag 15 april vond het Nederlands kampioenschap garde en showdans plaats onder auspicien van het SVD. Het toernooi vond plaats in Hapert bij CV de Pintewippers.

De danseressen uit Gemert hebben een heel jaar gestreden om op het NK te knallen en dat deden ze dan ook. De Lolbroeken kunnen trots zijn met twee Nederlands kampioenen en een vice-Nederlands kampioen. De junioren A groep, met vijf gezellige meiden, werd in een sterke categorie van in totaal zeven deelnemers Nederlands kampioen. Duo garde Senioren, Femke Opheij en Megan van der Heijden, hebben een categorie hoger gedanst en werden eveneens Nederlands kampioen. Showsolo Femke werd op dit NK tweede en daarmee vice-Nederlands kampioen. Megan en Destiny, uitkomend in Solo garde junioren A, kunnen terug kijken op een mooi seizoen.Volgend seizoen zal EKV De Lolbroeken weer deelnemen aan de toernooien bij het SVD met maar liefst zeven dansen. (Foto: 112nieuwsonline.nl).

Foto's:


0