Bourgondisch Voetbal Toernooi zoekt vrijwilligers

GEMERT – Van 22 tot en met 24 juni vindt weer het inmiddels jaarlijks terugkerende Bourgondisch Voetbal Toernooi plaats op het terrein bij v.v. Gemert. Circa 600 dames en heren strijden dan weer om de felbegeerde Bourgondische mand. Daarnaast is gezelligheid gegarandeerd.

Om dit alles in goede banen te leiden zijn er veel vrijwilligers nodig. Daarom zoekt de organisatie nog vrijwilligers die, samen met hen, de handen uit de mouwen willen steken. De taken zijn heel divers. Er is nog ruimte voor mensen die onder andere het verzorgen van het ontbijt of het diner voor hun rekening willen nemen. Ook scheidsrechters, barpersoneel en tentenbouwers zijn welkom. Bij vragen of interesse om er een fantastisch feestweekend van te maken kan contact worden opgenomen met Sharon Sleegers via sharonsleegers@hotmail.com.

Foto's:


0