Dubbel programma voor TWC Gemert

GEMERT – Na de twijfelzondag na Hemelvaartsdag, regen of geen regen, krijgt TWC Gemert met Pinksteren een dubbel programma. Zowel op eerste als op tweede pinksterdag wordt er volop gefietst en kunnen de kilometertjes gemaakt worden.

Op eerste Pinksterdag gaat groep 1 de Tour de Frasselt fietsen. Deze tocht van 122 kilometer gaat via Gennep naar het Duitse Kleef en via Malden weer terug. Er zitten diverse mooie klimmetjes in die ook voor een beginnende fietser te doen zijn. Start om 08.00 uur. Groep 2 fiets de Kleine Bosschebollen tocht. Een rit over 75 kilometer die natuurlijk naar Den Bosch gaat waar op de Markt de pauze is waar men de mogelijkheid heeft om de heerlijke Bossche bol te nuttigen. Start om 09.00 uur.
Op tweede Pinksterdag gaat groep 1 de Haelentocht fietsen over 106 kilometer. De rit gaat via Helenaveen naar Neer en voor de Maas gaat men weer terug via Meijel naar Gemert. Start om 08.00 uur. Groep 2 fiets de Esscharentocht. Een mooie tocht over de landelijke wegen via Uden naar het land van Cuijk. Via Haps en Landhorst gaat de tocht terug. De start is om 09.00 uur. Alle starts zijn op het ridderplein en gastrenners zijn welkom.

Foto's:


0