Junior concert muziekvereniging Concordia

DE RIPS – Muziekvereniging Concordia verzorgt een ‘junior concert’. Op woensdagavond 23 mei om 18:00 uur laten leerlingen in D’n Eik in De Rips horen wat ze (voor de examens) ingestudeerd hebben. Na afloop wordt er, vooral voor de ouders en de kinderen van groep 3 t/m 8, ook een informatie-halfuurtje gehouden.

Ook kinderen vanaf ongeveer 8 jaar die niet in De Rips op school zitten zijn van harte welkom met hun ouders. De avond begint met het geven van informatie over een muziekopleiding bij muziekvereniging Concordia. Aansluitend is er voor de kinderen nogmaals de gelegenheid kennis te maken met de verschillende instrumenten tot 19.30 uur. Deze avond staan leden van Concordia ook klaar om vragen te beantwoorden, en er is dan al de mogelijkheid om kinderen op te geven voor een muziekopleiding bij Concordia. Opgeven voor een muziekopleiding kan tot en met 22 juni ook door de antwoordstrook volledig ingevuld in te leveren op school. De lessen beginnen na de zomervakantie.
Als er belangstelling is om bij een repetitie te komen kijken kan dat ook. Daarvoor kan contact worden opgenomen met Nicole Heesmans (0493-599362), Colinda Bardoel (0493-599381) of José van der Heijden (06-29216114 of info@concordiaderips.nl). De repetities zijn op woensdag. Young Rhythm repeteert van 18:30 tot 19:30 uur. Fanfare en Slagwerkgroep van 20.00-21.30 uur. 4Fun, de jeugd blazersgroep van omliggende dorpen, repeteert op vrijdag van 18:30 tot 19-30 uur.

Foto's:


0