KennisCafé met Flying Kiwi

BOEKEL – Woensdag 23 mei vindt het eerste KennisCafé in Boekel plaats. KennisCafé is een initiatief van Bibliotheek De Lage Beemden om mensen hun passie of kennis te laten delen met anderen. De bibliotheek is bij uitstek dé plek om kennis te halen, maar ook om kennis te brengen. Tijdens het eerste KennisCafé deelt Flying Kiwi haar unieke verhaal.

Flying Kiwi is de digitale studio die onlangs het veel bekeken en besproken promotiefilmpje voor de gemeente Boekel heeft gemaakt. Iedereen heeft het ongetwijfeld gezien: Boekel ‘The farmers from the valley’. In het eerste KennisCafé vertellen de ondernemers van Flying Kiwi hoe deze productie tot stand is gekomen. In ieder geval met een combinatie van lef, zelfspot en het anders durven doen. Welke ingrediënten zijn nodig binnen een bedrijf om het anders te kunnen doen? Ze geven met hun verhaal een kijkje achter de schermen van een creatieve digitale studio. Een verfrissende kijk van twee ondernemers op de maatschappij en hoe een werkomgeving gecreëerd wordt waarin men ‘niet hoeft te werken’.
Mensen die nieuwsgierig zijn geworden zijn welkom op woensdag 23 mei in Lunchroom Nia Domo. Het KennisCafé start om 19.30 uur. Inloop is vanaf 19.15 uur. De toegang is 2 euro (te voldoen aan de kassa), inclusief koffie of thee bij ontvangst. Aanmelden kan via kenniscafe@bibliotheekdlb.nl.