Mignon en Pinksteren

GEMERT – Na twee kerstconcerten verzorgt het 47 leden tellende vrouwenkoor Mignon een concert op ‘derde’ pinsterdag, 22 mei, in zorgcentrum Ruijschenberg.

Onder leiding van dirigent Alex Rutten en met begeleiding van Wilbert Kivits op piano, zal Mignon een afwisselend programma verzorgen, met licht klassiek, maar ook populaire en wereldmuziek. Het repertoire bevat bij dit optreden onder andere Banaha, een Congoleens volkslied, een Amerikaanse volks- en gospel lied, Hallelujah van Cohen, Als de liefde niet bestond van Toon Hermans, Only Time van Enya en I dreamed of rain. Maar er worden ook liedjes gezongen waarbij het aanwezige publiek kan meezingen zoals Sophietje, Tulpen uit Amsterdam en natuurlijk Op een mooie Pinsterdag. Er wordt afgesloten met Van Wor ik ben.
Het optreden is niet alleen voor de bewoners van zorgcentrum Ruijschenberg, want iedereen is welkom. Het concert op dinsdagavond 22 mei begint om 19.30 uur. Zorgcentrum Ruijschenberg is te vinden aan de Julianastraat 2 in Gemert. De entree is gratis.

Foto's:


0