Opnieuw podium voor Luc Scheepers

GEMERT – ook de tweede ronde van het Nederlands Kampioenschap karten was zeer succesvol voor Luc Scheepers. Zowel de pre-finale als de finale werden met een mooie derde plek bekroond.

Afgelopen weekend stond een race op het circuit van Berghem bij Oss op het programma. Voor Gemertenaar Luc Scheepers een soort van thuisrace. Op zaterdag werd tussen de buien door een goede droog weer afstelling gevonden. Resultaat tijdens de kwalificatie; een vierde positie.
Op zondag was het in de ochtend nat. Weinig in de regen kunnen rijden, dus de afstelling was een gok. Bij de start van de pre-finale direct een plek kunnen winnen, en met prima rondetijden als derde afgevlagd. In zijn Zanardi DD2 machine werd de finale race een waar spektakelstuk! De top drie was erg aan elkaar gewaagd, en wisselde continu stuiver af om de leiding. Na enkele malen op kop te hebben gelegen, werd wederom een verdiende derde plaats behaald! Meer informatie op www.lucscheepers.nl.

—-

Foto's:


0