Feest op kermis in Milheeze (Foto’s)

MILHEEZE – Het was zaterdag 9 juni wederom een prachtige dag om een kermis te openen. Burgemeester Michiel van Veen had zich weer in zijn beste pak gehesen. Dit om in Milheeze, samen met de dames van de kermis commissie, letterlijk het startschot te lossen met kleurrijke poppers. Fanfare St. Cecillia maakte vooraf een rondgang door het dorp om de opening aan te kondigen. Er waren blije en licht gespannen snoetjes van de kinderen te zien die poppelden om hun eerste ritje te maken. Op zondag konden kermisgasten met levensechte Minions op de foto gaan en was er een zonovergoten dorpsbarbeque. Millus heeft een feest van het kermisweekend gemaakt. Foto’s: Theo van Bennekom, Ilse Thomassen, Toinne van Heuven en Marcel Bosmans.

Foto's:


UUUUUUUUmmmmmmmmmmmmmmmmmK111000000000KK