Manege Rutger van Herpenruiters Boekel vernieuwd

BOEKEL – Goed voorbeeld doet volgen. Nu hun nieuwe buren, Stichting de Speeltrein, het onderkomen aan het opleuken is, konden de Boekelse Rutger van Herpenruiters natuurlijk niet achterblijven. In goed overleg met de leden is besloten de binnenbak van de manege aan de Statenweg 5 te Boekel geheel te vernieuwen, waardoor het er straks nog fijner rijden is. Daarnaast werd de sproei-installatie in de buitenbak aangepast en dat is met deze hitte natuurlijk geen overbodige luxe. Inmiddels zijn de enthousiaste ruiters alweer druk in de weer met paard of pony om tijdens de diverse dressuur- en springwedstrijden goede prestaties neer te zetten. Hoofdoel is natuurlijk een afvaardiging naar de Brabantse Kampioenschappen om van daaruit de sprong naar de Hippiade, het Nederlands kampioenschap, te maken. De ambitie van de Rutger van Herpenruiters gaat echter nog een stukje verder. Binnenkort kan daar hier ongetwijfeld meer over gelezen worden. Iedereen die interesse heeft in paardensport kan eens de clublessen op woensdag- of donderdagavond (paarden), of zaterdagochtend (pony’s) bezoeken.