Nog één week voor het Bourgondisch Voetbaltoernooi

GEMERT – Langzaam maar zeker komt het dichterbij, de vierde editie van het Bourgondisch Voetbaltoernooi. Elke dag wordt nu al hard gewerkt op sportpark Molenbroek om vrijdag (22 juni) alle teams te ontvangen. Vele honderden spelers strijken dan neer in het tentenkamp bij vv Gemert om vervolgens drie dagen lang plezier te maken met voetbal en feesten.

Het Bourgondisch Voetbal Toernooi heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een fraai evenement aan het einde van het voetbalseizoen. Recreatieve teams springen ter afsluiting van een zwaar voetbaljaar uit de band met een hapje en een drankje en de laatste inspanningen op de velden. Zaterdag en zondag worden er vele wedstrijdjes gespeeld. Tegelijkertijd is er overdag al volop amusement op het gezellige horecapleintje op het parkeerterrein.
Het avondprogramma is op vrijdag en zaterdag een verhaal apart. Zeker dit jaar, want de openingsavond wordt er een om niet te versmaden met de introductie op het BVT van een grote Biercantus. Met medewerking van de echte Biercantus-band Bracchus. De belangstelling voor de vele lange tafels is groot; het zal een gezellig meezingfestijn worden op vrijdagavond. Iedereen is uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Aanvang is 20 uur en de entree is gratis.
Op zaterdag maakt de feestband PROOST! opnieuw zijn opwachting. De bezoekers van vorig jaar weten dat die band garant staat voor een ‘skon fisje’. De optredens van PROOST! worden bovendien afgewisseld door DJ Siem. Kaartjes voor de grandioze feestavond à 10 euro zijn te koop bij de bekende punten: kantine van v.v. Gemert, Oliehandel Jos Maas en Albert Heijn Gemert. Ook deze avond begint om 20.00 uur.

Beeld van het gezellige horecapleintje van vorig jaar.

Foto's:


0