Vlekkie schrikt van vuurwerk en is nu vermist in Gemert

GEMERT – Vlekkie is verdwenen. De hond van Yvonne van den Elzen is in de nacht van zaterdag op zondag weggerend in Gemert. Vlekkie schrok van vuurwerk dat in de buurt afgestoken werd. Daarna maakte hij zich uit de voeten. Sindsdien is de reu van zes vermist. Vlekkie is een kruising tussen een keeshond en een Sheltie. Met een speurhond is naar hem gezocht. Het spoor leidde naar sportpark Molenbroek. Ter hoogte van de hockeyclub kon de speurhond geen geur meer waarnemen. Mogelijk is Vlekkie daar opgepakt en meegenomen.

Een dringende oproep aan mensen die Vlekkie gezien hebben of weten waar hij zich bevindt, om contact met haar op te nemen of zich bij een dierenarts te melden. Volgens Van den Elzen is de hond van haar moeder geweest. Zij is anderhalf jaar geleden plotseling overleden. Daarom heeft Vlekkie grote emotionele waarde: “Lieve mensen, help ons alsjeblieft. Onze vlek is geliefd en wordt verschrikkelijk gemist.”

Foto's:


V